Pazar, Şubat 12, 2012

15 lik gelin

ben arada bahsediyodum 15 yaşında evlendim diye işte bu gün size evlilik hikayemi anlatacagım 
aslında ben öyle aşık filan olmadım eşimle önceden konuşmadım çıkmadım gezmedim vs...
çünkü benim eşim kuzenim evet kayınvalidem de teyzem yani teyzemin oğlu kaptı beni diyebiliriz..
evet başlıyoruuz
yıl 2001 ben daha lise ye yeni başlamıştım anadolu lisesine gittiğim için hazırlık sınıfında okuyordum (1 e geçemedim yani )bende tabi lise ye gidiyo edası var biraz toz pembe bakıyorum hayata neşeli, yaramaz biraz çılgın(hiç asilik yapamadım malesef)şen şakrak.
 işte genç kızlığa yeni adım atıyom tabi havamdan geçilmiyo hani o tiplerdenim(ah ah ne günlerdi....)
eşim de kpss le memur olmuştu.  eşim kuzenim ama biz öyle çok yakın degildik biz hatay ın merkezinde onlar ilçesi olan iskenderunda oturuyolardı çok gidip gelemezdik aramızda 1 saat mesafe vardı . 1 saat dediysem burası gibi degil burda trafik var öyle hademeye gidilmiyo anlayacagınız zaten eşim lise yıllarında istanbuldaymış son sene gelmiş hataya (benim hiç haberim yok tabi ) ay nerden bilim çok küçüktüm o zamnlar zaten ondan sonrada üniversteye gitmişti onu hatırlıyorum ama, kaza yapmışlar dı bi defasında annem ziyarete gitmişti de ordan hahah......
yani çok aman aman samimi degiliz şimdi bu memurlğu kazanınca teyzem tabi yana yakıla kız aramaya başlamış (bizim oralarda nedense işi eline almış diye hemen evlendirirler) tabi bizim haberimiz yok nerden olsun bayramda seyranda anca görüşüyoz (haha bende yeni farkediyom bak) neyse o sıralar annem bir rüya görüyor benim babam yok 92 de şehit olmuştu .
babam, annem ,eşim, ben hepimiz bir akarsu kıyısındayız tertemiz bir su akıyo ama etraf filan harika yemyeşil  ben ve eşim oturmuşuz nikahımız kıyılıyo annem ve babam da bizi seyrediyor annem rüyasında hatta babama bey kızımız evleniyor ne diyosun diye soruyor babam da kendinden emin bir şekilde birazda tebessüm ederek başını sallıyor ....(ölülerin konuşması iyi degilya rüyada).
annem tabi rüyanın etkisinde çok kalmış kimseye de söyleyememiş garibim , annem eşimi küçüklüğünden beri severmiş hep söyler yeğeni tabi sever insan ama bizimkisi hissediyomuş heralde demekki neyse işte annem bu rüyayı gördükten 1 ay filan sonra teyzemler bizim kapıyı çalıyor hemde ne çalma öyle bir istemeye geldilerki.
oooooooo baya kaptırmış gitmişim ben neyse çok uzun olmasın birazda toparlayım yarın görüşelim by by

4 yorum:

  1. Olacak ismi simdi bu yaptigin en heyecanli kismina gelmistm yaaa :D Yazarken insana uzun geliyorda seni bide onu okuyana sor bakam bi cirpida o heyecanla okuyu canim hadi reklamlar girdi araya yarin devam insallah dört gözle bekliyor olacam postunu :) Cok öptüm hayirli geceler canim..

    YanıtlaSil
  2. aynen katılıyorum sana
    (Bir umut bir dokunuş) gece gece okuncak bişi buldum diye sevindiydim neyse yarını bekliycez sanırım :))

    YanıtlaSil
  3. evet devamını merak ediyor ve bekliyorum insan yaşarken bir kendi sanıyorda ne hayatlar var gördükçe duydukça okudukça anlıyor,hemen bende bir tane kendimle ilgili anıyı paylaşayım sevgiler

    YanıtlaSil
  4. çok sagolun kızlar bu gece görüşmek üzere ...:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...