Perşembe, Şubat 02, 2012

şok şok şok

evet şoklardayım dün sabah kalktığımda heryer bem beyazdı çünkü ama öyle böyle degil bayılıyorum çünkü ben kara ve bu beyaz örtüyü çok ama çok seviyorum.
dün sabah kalaktığımda eşşim bak ne kadar çok yağmış dedi ama ben  inanmadım tabi ne kadar yağmış olabilirki derken tam osırada pencereden baktım ve dumura uğraş bişekilde sevinçten sırıtarak inanmıyoruuuuum diyebildim ve sonrasını hatırlamıyorum çünkü deli gibi attık kendimizi sokağa ve diz boyu karın keyfini çıkarmaya başladık. 
sımsıkı giydirdim kızçelerimi malum hasta filan olmasınlar diye, karda gömüldüler oynadılar çok sevindiler yavrularım ee tabi ne zamndır böyle eğlenmemişlerdi.
şevval her fırsatta elini ağzına götürdü çok seviyo bu kız kar yemeyi ya heralde bana çekmiş bende çok severimde :) dilara yatıp güneşlenmeyi tercih etti hahaha :)) şunun haline bakın çok komik daha sonra orda izini bıraktı .
eşimle bizde hatıra fotoğrafı çekindik. gezdik tozduk yürüyüş yolundaki dev kardan adamları gördük çok güzel olmuşlardı .eee tabi onunlada çekindik işte bir karlı günümüzde böyle geçti seviyorum seni kış çok kara olmadığın sürece.....by by

4 yorum:

  1. :) kar,ın keyfini bir ben çıkaramamışım gibi hissettim birden ,çok eğlenmişe benziyor bebişler resimlerden öyle gözüküyor.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyah kuğu teşekkürler cnm daha çok vardı resim ama bunlar en güzelleriydi bazen çocuk olmak istiyo insan dene bence :))

      Sil
  2. tanıştığıma memnun oldum
    çoook güzel manzara
    bana da beklerim
    :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bemnun oldum çok sevindim yorumunuza elbette bende gelicem sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...